AIRCONDITIONING

De airconditioning apparatuur van deze tijd hebben zo veel voordelen, zodat airconditioning steeds vaker direct wordt geïnstalleerd bij mensen thuis.

  1. Klimaat volledig in controle met 1 bediening
  2. Koeling en verwarming in één
  3. Energiezuinige warmtepomp
  4. Klimaatneutraal, zonder gas verwarmen
  5. Lagere energie nota
  6. Fluisterstil
  7. Zomers heerlijk koel en in de winter voordelig warm
  8. Elke ruimte apart te bedienen. Ook via een applicatie
  9. Perfecte installatie door de experts van Airco-service-Brabant
  10. Jarenlange onderhoudsarm plezier door een extra af te sluiten servicecontract van Airco-service-Brabant

ENERGIEBESPARING

De airconditioning installaties van Airco-service-Brabant zijn zeer klimaatneutraal en zorgt voor een lagere energierekening. Dit kan u veel geld elk jaar opnieuw schelen. In elk airconditioning systeem van Airco-service-Brabant zit ook verwarming. Hiermee kunt u ruimtes op zeer lage kosten heerlijk warm houden.

KOELING EN VERWARMING

Vroeger kon een airconditioning systeem alleen koelen. Tegenwoordig is dit anders. U kunt koelen en verwarmen met de systemen. Tevens krijgt u bij de meeste modellen een zeer handige applicatie bij uw systeem geleverd zodat u op afstand al de temperatuur kunt regelen.

Hoge gasprijs? Verwarmen met airco bespaart kosten

Het valt niet te negeren; de gasprijzen zijn enorm gestegen. De hoge gasrekening is voor veel gezinnen een groot probleem. Zeker als  je vaak thuis bent, is het verwarmen van je huis naar een aangename temperatuur, haast onbetaalbaar. Je bent namelijk al snel € 5.000 of meer per jaar aan kwijt.

Kan dat ook anders???

Jazeker!

Hieronder laten we je zien hoe je tot wel € 3.500 per jaar kunt bezuinigen op gas.

Hoeveel bespaar je bij het verwarmen met airco?

Hoeveel je precies bespaart bij verwarmen met airco, hangt af van je energiecontract en hoe warm je het thuis wilt hebben. om een goed beeld te geven van de besparing, laten we de kosten van verwarmen met een airco t.o.v. gas zien in een rekenvoorbeeld;

Een kuub gas kost momenteel rond de € 3, terwijl de kosten van elektriciteit zo rond de 40 cent per KW liggen. Verwarmen met een airco kost nog geen 1 KW per uur, waarbij je ongeveer 40 cent per uur betaalt. Om een tussenwoning te verwarmen, worden vaak 3 aircosystemen gebruikt. In totaal zijn de kosten van verwarmen met airco dus ongeveer 120 cent per uur. 

Een gemiddelde cv-ketel gebruikt 1 a 2 kuub, waardoor je dus tussen de 3 en 6 euro per uur kwijt bent.

Hoeveel bespaar je per jaar met een airco?

Een gezin van vier personen gebruikt ongeveer 1.700 kuub gas per jaar. Dit komt neer op een bedrag van € 5.100 per jaar. Wanneer dit gezin gebruik zou maken van 3 AC-systemen, zou dit  bedrag € 1.530 zijn. Dit is een besparing van € 3.570 per jaar!

Warmte van cv-ketel combineren met verwarmen met airco

Je kunt er ook voor kiezen om het verwarmen met een airco te combineren met het verwarmen door een cv-ketel. Kies er bijvoorbeeld voor om de woonkamer te verwarmen naar een aangename temperatuur met een airco. De rest van je huis kun je vervolgens verwarmen naar een lagere temperatuur met de cv-ketel. Met deze manier van verwarmen, kun je tot wel 30% bezuinigen op gas. 

Er zijn diverse units verkrijgbaar voor meer informatie klikt u hieronder op de links :