Onderhoud van u airco

Om zo lang mogelijk van uw airco te kunnen genieten, is periodiek onderhoud aan uw airco belangrijk. Met periodiek onderhoud verkleint u de kans op storingen en verlengt u de levensduur van uw airco. Hoe vaak de  airco onderhouden moet worden, is afhankelijk van het type toestel. 

Tijdens het onderhoud wordt de werking van het aircosysteem gecontroleerd en wordt zowel de binnen- als buitenunit schoongemaakt. Daarnaast worden de luchtfilters gereinigd en wordt het aanwezige koudemiddel gecontroleerd.

Dit is ook heel belangrijk om aan de garantie eisen te blijven voldoen.

Hebben wij al een airco bij u geïnstalleerd en wilt u een onderhoudsafspraak inplannen dat kan dat heel makkelijk door hieronder een voorkeur voor dag/datum in te vullen. ( airco onderhoud wordt altijd op werkdagen ingepland )

Wij bevestigen altijd per mail of telefonisch of u afspraak definitief is, mocht het ons niet lukken op de door u gekozen datum zullen wij met u een nieuwe afspraak inplannen. De kosten voor het onderhoud worden altijd van te voren duidelijk met u besproken per mail en/of telefonisch.